Perler

3 forskellige måder at bruge perler på til at gøre hjemmet og familietiden mere hyggelig

Dette indhold er sponsoreret

 

Hvis du gerne vil tilføje noget mere personlighed til dit hjem, men ikke ved hvordan – så læs med her. Der er nemlig mange måder at tilføje et mere personligt lag til ens hjem. Hvis man synes, at ens hjem virker for upersonligt, så kan man have svært ved at føle sig godt tilpas, og det skal man jo helst kunne i sit eget hjem. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan bruge perler på mange forskellige måder, blandt andet til at give jeres hjem noget mere hygge og varme. Det kan derudover også være en måde at bringe familien sammen på og lave noget kreativt sammen. Hvis du kunne tænke dig noget inspiration og synes ovenstående lyder som noget for dig, så kan du trykke ind på linket, for at finde alverdens smukke perler.

Perleplader

En måde at give mere personlighed til hjemmet på, er med perleplader. Du kan måske huske dem fra dengang, du selv gik i børnehave eller på fritidshjem, men de kan altså stadigvæk en hel del. Du kan enten vælge at få børnene til at lave nogle smukke plader, som et alternativ til deres mange malerier eller tegninger måske. Du kan også vælge selv at lave nogle perleplader i flotte farver, som kan hænge på væggene eller pynte på for eksempel en kommode. I kan også prøve jer ad med at lave navneskiltet til døren ud af perler. Det giver et anderledes og hjemligt pift til fordøren. 

Lav selv smykker

En helt anden måde at bruge perler på, er ved at lave smykker. Her er det selvfølgelig nogle andre perler, end dem man stryger til perleplader. En god familieaktivitet til weekenden kunne være at samles om et bord og slå fantasien løs i perler. Lav fine armbånd, halskæder eller kast jer eventuelt ud i øreringe. Det er sjovt og lærerigt, og hvis i får lavet nogle flotte ting, kan i selv få nye, flotte smykker, eller også har i alle tiders gaver – så er I i forkøbet til næste gang i skal til fødselsdag eller jul. Smykkerne kan sammensættes på tusindvis af forskellige måder, og kan give et helt personligt udtryk, alt efter hvem der laver dem. 

Personliggør dit nøglebundt

Perler kan også bruges til at personliggøre nogle ting. Det kunne være at jeres nøgler trængte til et lille friskt pust. Lav en fin nøglering eller hjælp børnene igang, så de kan lave smukke gaver til de voksnes nøgler. Perler kan også pynte mange andre steder. Prøv jer for eksempel ad med at brodere med perler i en gammel jakke.