Arbejdsjakker til brolægningsarbejde

3 typer arbejdsjakker du kan bruge når du skal lægge belægning

At lægge chaussesten og andre belægningssten, er ofte et arbejde der skal klares udendørs. I og med vi i Danmark ikke er kendt for at have det bedste vejr, vil du ofte skulle bruge en arbejdsjakke når du lægger sten. Men hvilken arbejdsjakke skal du vælge? Hvilken arbejdsjakke der er bedst, kommer an på både vind og vejr, såvel som hvor belægning skal lægges.

Vi ser i artiklen her nærmere på 3 forskellige typer arbejdsjakker, som du alle kan bruge når du skal lægge chaussesten, brosten, eller hvilken som helst anden belægning. Dertil også hvornår det giver mening at bruge den givne jakke.

 

Fleecejakke

En fleecejakke er en genial arbejdsjakke, som kan bruges til rigtig mange forskellige situationer. Den kan både bruges til hårdt fysisk arbejde, såvel som at have på i fritiden. Det geniale ved en fleecejakke er, at den er dejlig varm og blød, samtidig med, at det ikke er en tyk og tung jakke at have på. Den er perfekte at lægge sten i om foråret og efteråret, hvor vejret hverken er rigtig koldt som om vinteren, eller varmt som om sommeren. Alt i alt en rigtig god mellemting, som kan bruge til at arbejde i, en stor del af året i Danmark.

Arbejder du til dagligt med brolægning eller lign, bør du bestemt overveje at anskaffe dig en fleecejakke.

 

Termojakke

En termojakke – er ligesom fleecejakken – en arbejdsjakke som holder dig godt varm, men samtidig ikke er stor og besværlig at arbejde i. De har ofte rigtig god komfort, og så er de udover at være praktiske, også moderne og flotte.

Mærker som Kansas, Engel og Mascot, har alle termojakker af rigtig høj kvalitet. Er du på udkig efter en god termojakke, går du ikke galt i byen, ved at vælge en af de 3 populære mærker.

 

Refleksjakke

Arbejder du når en vej eller på offentlige områder, kan det være en god ide, at bruge arbejde i en refleksjakke. Særligt hvis du arbejder om morgenen eller aftenen i de kolde måneder, hvor det hurtigt bliver mørkt udenfor. Refleksjakker er en arbejdsjakke, som kan fås i mange forskellige typer og former. Både store og varme vinterjakker med reflekser, såvel som tyndere sommerjakker og stort set alt her i mellem.

Står du foran et brolægningsarbejde, er det blot af vælge en af de 3 ovenstående typer arbejdsjakker, afhængig af din situation. Arbejder du med det til dagligt, bør du have en af hver, så du kan bruge den korrekte jakke, til den korrekte arbejdssituation.