Bunke med chaussesten

Køb dine chaussesten i maxibags

Har du et projekt hvor du skal bruge en masse chaussesten til? Hvis du skal bruge mere end 1 ton chaussesten, kan det være den fordel, at få leveret dem i maxibags (også kaldet bigbags). Fordelen ved maxibags er bl.a., at de er nemme at transportere, og at du i nogle tilfælde slipper for at skulle betale palleafgift for paller.

Du kan finde et godt udvalg af chaussesten på maxibag.dk, som leverer dem i maxibags. Her kan du vælge mellem både de klassiske grå og mørkegrå sten, men også røde, sorte og blå. Størrelsen på chaussesten er typisk 9x9x9 til 11x11x11. Husk at det er en sten hugget i granit som er natursten. I og med de ikke er støbt som f.eks. en betonsten er, vil de variere lidt i størrelse og farve. Det er dog også en del af charmen ved chaussesten, der er nemlig ikke 2 sten som er nøjagtig ens. Det giver en flot spil i belægningen, og egner sig særligt godt til naturområder og haver. Skal du f.eks. have lagt en havesti eller haveterrasse, er chaussesten er oplagt valg at benytte. Samtidig er de også super gode at kombinere med andre typer af belægningssten. Det kunne f.eks. være i mellem betonfliser eller herregårdssten.

Levering af chaussesten i maxibags

En anden rigtig god fordel ved at købe chaussesten i maxibags, er at du har flere forskellige former for leveringsmetoder at vælge i mellem. Det betyder, at du kan få leveret dem tæt ved hvor de skal bruges, frem for blot nede forenden af vejen. Skal du have lagt en haveterrasse med chaussesten, og får du dem leveret neden ved vejen eller på den anden side af huset, er der et stort arbejde i at flytte dem manuelt. Vælg derfor den leveringsmetode der passer bedst til lige netop dit behov.

Leveringsmetoderne består bl.a. i levering med gaffeltruck, hvor ud kan få dem placeret steder, hvor en lastbil og for stor til at komme ind. Det kunne f.eks. være i en garage eller inde ad en snæver vej. En anden smart metode at få leveret chaussesten i maxibags, er med kran. Levering med kran egner sig f.eks. helt perfekt til hvis stenene skal bruge i en have. Her kan kranen nemt række over hækken eller plankeværket, og placere dem hvor i haven du ønsker det.