Planer om byggeri

Miniguide til planlægning af 1. sal

Drømmer du om at skabe mere plads i dit eksisterende hjem? Så kan en tilbygning være en mulighed, men du skal selvfølgelig også overveje at få etableret en 1. sal. Det ér et stort projekt at føje en ekstra etage til et hus, men med den rette rådgivning og det rette team af håndværkere er det et projekt, du sagtens kan komme i mål med. I denne artikel får du en masse gode tips til at planlægge etableringen af en ny 1. sal. Du vil helt sikkert blive klogere på emnet og blive inspireret, hvis du læser med.

Klik her for at få hjælp til dit projekt.

Struktur er vejen frem

Den bedste måde at tilgå et byggeprojekt, eller generelt ethvert tidskrævende projekt, er ved at bruge tid på grundig planlægning og forberedelse. På den måde undgår du at støde ind i problemer, idet du allerede har tænkt alt ned til de mindste detaljer. Dermed ikke sagt, at der ikke kan opstå uforudsete udgifter. Specielt hvis du selv står for at bygge eller indrette, er det meget vigtigt, at du formår at sætte tid af til at planlægge og strukturere, inden du påbegynder arbejdet.

En anden god mulighed vil være at få professionelle til at planlægge og eksekvere for dig. Bekymringer og en masse tid sparer du ved at gå den professionelle vej. Det vil formentlig være dyrere at gå den vej, men vurderer du, at din tid er mere værdifuld, end de penge du kan spare, så er det vejen frem for dig.

Overvej mulighederne

Grundene til at bygge en ny etage på din bolig kan være mange.

Pladsmangel kan være en af dem, og i det tilfælde vil det naturlige valg være at flytte et helt andet sted hen i en ny bolig. Det kan skabe nye muligheder og bringe meget glæde. At starte på en frisk et helt andet sted kan give en lykke, der ikke kan findes andre steder.

Men nogle vil langt hellere blive boende og er helt tilfredse med deres nuværende bolig. I det tilfælde vil en ny etage give så meget mere plads og kan muligvis befri jer fra at være nødsaget til at flytte. Compara (find link øverst i artiklen) er et firma, der kan hjælpe dig med at indhente tilbud fra flere forskellige håndværkere, der kan udføre lige præcis den opgave, du skal have løst – f.eks. en tilbygning eller en tagrenovering. De tilbyder sparring og idéudvikling til dit projekt, og det vil formentlig skabe det bedste resultat i sidste ende. Desuden vil det forøge din boligs værdi, og hvis lokationen i øvrigt er i top, så kan værdien stige markant.