Kvinde tager gardiner fra

Skab spændende kontraster i din bolig eller ejendom med unikke plissegardiner

Plissegardiner er praktiske og tager sig godt ud i ens hjem. Men også i kontorindretningen. Til dels fordi de kan bidrage til spændende looks i samspil med andet interiør udover at være funktionsdygtige for lyset.

Går du op i boligindretning

Der er noget hyggeligt ved at skabe sig det hjem eller de rum, man ønsker sig. Både med valg af farver og materialer. Uanset hvilken stilart man er til, er gardiner og plissegardiner med til at bløde op og skabe hyggelige og sammenhæng i rummene. Med plissegardiner slipper man dog for vask og strygning, som gardiner kræver. Dertil fylder de minimalt i forhold til gardiner og kan sagtens stå alene uden at der kræves gardiner til. Heraf fungerer de godt ind i boligindretningen, men også i kontormiljøer.

Spændende designs

Om du er til stof, metal eller kreative looks har du med plissegardiner mulighed for at skabe spændende kontraster i dine rum. Uanset hvilke rum i huset, du ønsker plissegardiner til. For med specialmål bliver alt muligt, hvilket også gør at man kan ensrette sine valg, så de passer til ens bolig. Det kan være, at du gerne vil have nogle mørke plissegardiner i soveværelset eller lidt mere spraglede plissegardiner som regnbuelook i børneværelserne. Om ikke andet er det noget, man kan inddrage sine børn i ved indretning af deres værelser. For der er mange spændende muligheder for at understøtte en unik indretning afhængigt af, hvad man hver især kan lide.

Vedligeholdelse af sin ejendom

Måske har I som familie været i gang med en mindre eller større renovering af jeres udendørsarealer. I har måske bygget ny terrasse af de smukke chaussesten, som også understøtter spændende former. Heraf kan det være værd at overveje, at valget af plissegardiner til stuen, hvis den er i samspil med terrassen, at plissegardinerne også passer til farverne i stenen. Heraf kan skabes en unik sammenhæng med interiøret både inde- som udendørs, hvilket igen bidrager til æstetikken.

Nybyggeri

I kan også som familie eller firma stå med et nybyggeri. Også her have valgt chaussestenen. Da chaussestenen spænder bredt i farvevalget er den unik til hus- og ejendomsbyggeri. Den røde sten kan etc. være oplagt til et rødt tag, men da stenen også er gnistret med andre farver kan plissegardiner i sort, grå, metal, brun- og rødlige farver være et smukt og gennemført blikfang i helhedsinteriøret.